Its been a while

Betul, its been a while since the last entry.

Life has been great. my child grows up so fast and healthy.

Still thinking of whether we want another one since we just adore this one so much ( you should have seen our facebook page. full of pictures of the baby je.. haha menyampah. over betul kan. macam la anak kau anak che ta yang nak post gambar setiap hari. tapi, aku peduli apa. facebook aku. bukan facebook mak kau yang kau nak tentukan boleh ke idok letak gambar anak aku. )

But yes. overall, life has been good. there were some ups and downs.... kurang duit itu standard la kekadang..... tapi yang penting now, apa apa pun , keperluan anak dipenuhi dulu. susu dan pampers beli awal awal. takde la pening tgh bulan nak carik duit nak beli pampers anak ( sangat drama tv3 kan. hehe) , tapi takde la sampai tak makan. Cuma skarang kurang la makan tempat mewah mewah seperti Hilton, Chillies, Nandos, etc... makan la kedai kedai seperti Kedai Mamak, Kedai Abah kau, dan rumah Mak.


hehe doakan kami dimurahkan rezeki yer. thanks.

Comments

  1. Hi bro..been following ur blog lately..salam kenal...bestnyaa ada anakkkk..hihihi..didoakan bbahgia ngn kluarga tcnta bro.
    Arm.

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..waaa bestnya kan ada baby dah..huhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

2017

HAART ( ( Hari Kesepuluh)

Hidup ku