kemalasan

i dont know why but hati ini berat sungguh nak makan ubat kolestrol yang di prescribe oleh ID doc...it makes me feel old.

and my diet last few months down the drain...

so persoalannya hari ini, pernah tak korang time on the way nak tidur tu, berfikir, ok, esok aku akan start diet aku yang sudah lama ketinggalan tu?

sebab thats exactly what i feel now. aku rasa macam gemuk je. perut aku dah hilang six pack nye. ( pernah ke ada six pack.. sick pack ada la. haha)

but ok semua, aku janji ngan semua, aku akan start diet esok... ( selepas aku habiskan meggi terakhir ni. sedap plak memalam makan meggi kan.... )

Comments

  1. JANGAN MALAS2 MR ABU.
    BTW TAHNIAH ATAS KELAHIRAN PUTERA PERTAMA.

    ReplyDelete
  2. Sama lah, tak nak makan ubat Kolestrol. Tapi kalau next appointment kolestrol still tinggi terpaksa gak la terima kenyataan bertambah ubat. Btw congrats gak bro atas kelahiran cahaya mata.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

2017

HAART ( ( Hari Kesepuluh)

Hidup ku